4 gode råd til kundereferencer på videoer

ADVARSEL: Dette kan få din forretning til at eksplodere!

En af de mest effektive måder at opbygge troværdighed omkring sin forretning på, er ved kundereferencer – at få tilfredse og loyale kunder til at fortælle om deres positive oplevelser – og helst på video.

Her er fire ting, du skal huske:

 1. Vælg de rigtige kunder
  Udvælg de bedste repræsentanter for dine kunder. Det må gerne være nogle med en fængende historie. Og er det samtidigt gode foran et kamera, gør det bestemt ikke noget 🙂 Lad evt to eller flere personer udtale sig til kameraet samtidigt.
  Vær ikke bange for at spørge dine kunder – tilbyd dem evt en belønning for deres ulejlighed. Det kan være, du kan hjælpe dem med at lave deres egne kundereferencer?
 2. Fortæl en historie
  En positiv udtalelse er god, men en historie er bedre. Bed dine kunder fortælle deres historie. Giv dem gerne nogle stikord til indholdet, men lad dem selv formulere det med deres egne ord, eller lav det som interview med udgangspunkt i spørgsmål, som: Hvad var situationen, før de blev kunder hos dig? Hvad var deres første indtryk? Og hvordan ændrede dit produkt eller service deres situation?
  Eksempel: “Før i tiden blev kun 30% af vore nyhedsbreve åbnet, men efter vi lærte at lave dem som video hos Kompetenceskolen, bliver hele 80% set. Og ikke nok med det; 15% deler nu videoerne med andre”. Få gerne dine kunder til at nævne dit navn eller brand et par gange (men ikke mere)
 3. Bed om handling
  Når man har set dine kundevideoer, hvad skal der så ske? Fortæl hvad du gerne vil have de besøgende til at gøre – Vær ikke alt for beskeden.
  Eksempel: Tilmeld dig vores nyhedsbrev, klik her, ring nu…
 4. Vælg en god overskrift med mange nøgleord
  Når du deler dine kundevideoer
  Eksempel: “Hvordan jeg fordoblede min læserskare på under en time” (video nyhedsbrev) eller “Hvordan jeg landede min største ordre”